da DA cs CS en EN fi FI de DE sv SV

Dansk CupEfter to individuelle konkurrencer (sprint og klassisk) foreligger nu status for Dansk Biathlon Orientering Cup 2021. Der resterer to konkurrencer, der gennemføres ved Åbent Mesterskab i Silkeborg 07-08 NOV 2021.

Aktuel stilling og tidligere års resultater.

Der gennemføres ingen World Cup i 2021!


Resultater:

Tre gode dage i herligt forårsvej i godt selskab bør give pote. Og det gjorde det!

Landsholdet markerede sig flot på 'pallen', og måske vigtigst af alt, vi vandt vandrepræmien 'fadet' i konkurrencen imod det svenske militære landshold.

Fadet er nu hjemme i Danmark foreløbigt indtil næste landskamp - 3-4 NOV 2018.


 

Trods andre store arrangementer - f.eks. TioMila - lykkedes det at samle ca. 26 startende til det 'lille' klassiske stævne i Skive med Lennart og Carsten som tovholdere.

Tusind tak for indsatsen til alle involverede og til deltagerne.

Resultater ses nedenfor.

FinlandDe to første afdelinger af World Cup 2017 er gennemført 5-6 MAJ i Finland. I et vanskeligt finsk terræn var Mikko Hölsö urørlig på hjemmebane, mens Karin Stenback fra Sverige placerede sig i toppen af world cuppen på spindesiden. Se resultater såvel som stillingen i World Cup efter de to første konkurrencer.


SwedenTo afdelinger af World Cup 2017 blev sammen med en stafetkonkurrence gennemført 26-28 MAJ med stævneområde i Falun, Sverige. Selv i svensk terræn var Mikko Hölsö urørlig, ligesom Caroline Sandelin fra Finland har sat sig solidt i spidsen i damerækken. Se resultater såvel som stillingen i World Cup efter de to første konkurrencer.