DM i BO 2017 - Resultater

Oprettet: Søndag, 03. september 2017 Skrevet af OC, Aalborg

Endnu et vel planlagt og gennemført Dansk Mesterskab i Biathlon Orientering er historie. Tilbage står minderne om en fantastisk skøn skov, nogle gode baner alle tre dage, god kampgejst i alle klasser krydret med kammeratligt drilleri, herligt fremmøde af totalt grønne rekrutter i den klassiske konkurrence (jo alle kom hjem), og hertil en passende kammeratskabsaften.

Stafetstart

Tak til Trænregimentet, til Aalborg Kaserners Idrætsforening, til Michael, Torben og Jan med mange flere for det store arbejde med stævnet. Til Jes Mose bør der også rettes en tak specielt for indsatsen for at få så mange nye med i skoven. Lad os håbe, at vi ser nogle af dem igen - f.eks. til Åbent Dansk 4-5 NOV?

Tillykke til de nye danske mestre, alle øvrige præmietagere og tak til alle øvrige for at være med til at skabe stævnet.

Resultater:

OC


DM i BO 31/8 - 02/9 2017 - Program.

Oprettet: Søndag, 27. august 2017 Skrevet af OC, Aalborg

Program samt kort over Aalborg Kaserne med angivelse af vigtige faciliteter er udgivet.

Det samme gælder startlister. Opdages fejl heri, må dette gerne meddeles Jan Møller direkte, eller til webmaster (OC).

Alle løber med lånebrik, så lad gerne egen brik hvile derhjemme :-) Velkommen til en forhåbentlig god dag i skoven.

OC


VM i Biathlon Orientering 2017 - Resultater m.v.

Oprettet: Torsdag, 24. august 2017 Skrevet af OC, Aalborg

Holdet VM BO 2017 small

Danmark var pænt repræsenteret ved VM i Biathlon Orientering i Sundsvall, Sverige i perioden 17 - 20 AUG.

Landsholdet - M-21 og W-21 - og de 'lidt ældre' deltagere - M/W-35 til M/W-70 - havde nogle udfordrende orienteringsløb i et vanskeligt, stenet terræn. Læg hertil nogle ind imellem store regnbyger, der generede både i terrænet og på skydebanen, så var der blandet en skøn cocktail til nogle udfordrende dage.

Resultaterne:

Nina Bronze Klassisk smallFremhæves skal Nina Najbjerg, der for andet år i træk betrådte skamlen ved VM. I år blev det til Bronze på 'kongedistancen' Klassisk. Flot kæmpet af Nina. Tillykke!

Også i masterklasserne blev der hentet metal hjem til Danmark i alle discipliner. Se nærmere herom i resultatlisterne ovenfor.

Mona Rasmussen, sportschef for landsholdet, sendte ovenstående rapport til DMI efter hjemkomsten.

Tak for indsatsen til landsholdet, og tak for venlig kappestrid til alle øvrige.


Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top